Menü
+36 70 949 3232

Rólunk - Gokart Alkatrészek.hu

A váci gokartpálya és Gokart Klub megalakulásának gondolata egy baráti motorozás során merült fel. Úgy gondoltuk jó lenne, egy hely, ahol összejöhetnének a gokart sport és motor sport kedvelői. A gondolatot tettek követték és így 1999 óta látjuk vendégül a gokartozni vágyó felnőtteket és gyerekeket, versenyző-palántákat és amatőröket.

Első gokartjainkat Kesjár Jani bácsitól vásároltuk...

... és ő adta az ötletet és a módszert a gokart tábor szervezésére. A gokart suli igen népszerű minden nyáron, ahol már 6 éves kortól oktatjuk a gokartozás alapjait. Sőt. Pár éve már haladó szintű gokartsuli is indul, ahol sikeres gokart versenyzők szoktak tanácsot adni az ifjú versenyző jelölteknek.Köszönjük Jani bácsi, sosem felejtünk el.

Mivel gokartypályánkra egyre többen érkeznek saját gokarttal - és hát saját gokartjaink száma is indokolta - szükségünk volt gokart alkatrész beszállítók felkutatására. Mivel 20 év alatt egyre jobb és jobb partnerkapcsolatot építettünk ki, így kézenfekvő gondolat volt, hogy értékesítsük is ezeket a termékeket, ne csak a helyszínen szervizelt gépkhez rendeljünk.

Így tudsz most már Te is partnerhálózatunk remek kínálatából válogatni...