Termékek Menü
   

Bemutatkozás

Gokart alkatrészek és gokartos felszerelések 16 év tapasztalattal - a váci gokartpályáról...

Ha gokartozol, akkor nézz körül nálunk, mert nem csak a gokart de a gokartosok részére is kínálunk alkatrészeket, kiegészítőket, ajándékokat, ruhákat, védőfelszerelést... stb. És ha már mindened megvan, akkor itt tudsz benevezni a GokartVác versenyeire is! Válassz, mire van szükséged?

Kategóriák

Gokart alkatrészek Gokart motor blokk és alkatrészek Gokartos ruházat / overáll Bukósisak gokartozáshoz Protektor, védőfelszerelés gokartosoknak Ajándékok gokartosoknak Nevezési díj - gokartverseny, gokartsuli, gokarttábor

Ajánlhatom legújabb termékeinket

Utángyártott komplett, 20 mm-es főtengelyhez. 
48.500 Ft
Nyomtáv szélesítő 4mm
180 Ft
Honda GX-hez.
3.100 Ft
40 mm-es tengelyre
8.900 Ft
Honda Gx 200-hoz.
1.600 Ft
XL
14.300 Ft
Rotax Max 10-11-12 fogas
4.100 Ft
50 mm-es tengelyre
8.900 Ft

A gokartvác néhány egyéb szolgáltatása...

Gokartoztál már Vácon? Ha még nem, engedd meg, hogy ajánljak pár nagyszerű lehetőséget a gokartvac.hu weboldalon, amivel kedvményesen vehetsz igénybe pár szolgáltatást:

Gokartpálya VácVége az unalmas gokartpályák látogatásának...

Ismerd meg a Magyarországon elsőként és egyedülállóan, 8 féle módon variálható váci gokartpályát. A nyomvonalat és a menetirányt minimum havonta megváltoztatjuk! Ez a garancia arra, hogy soha ne lesz unalmas. 

Tudj meg róla többet és kérd kedvezmény kuponod az oldalon:

GOKARTVÁC - GOKARTPÁLYA


GokartVác versenynaptárKipróbálnád a versenyzést?

A váci gokartpálya hétről hétre kínál különböző gokart versenyeket amatőröknek és haladóknak, gyerekeknek és felnőtteknek is. Programunkat megnézheted a versenynaptár menüpontban!

GOKARTVÁC VERSENYNAPTÁR


Tesztpilota garancia - GokartVácSzereted az akciókat?

Gokartozz nálunk VIP kedvezménnyel és "Tesztpilóta garanciával"! Összeszedtük neked az idei év legjobb akcióit. Csatlakozz adataid megadásával és mi kivételezős kedvezményekkel lepünk meg, amit más nem kaphat meg! Egy dologra kell odafigyelned nagyon: otthon ne hagyd a váci gokart kuponod, ha vácra jössz! 

GOKART KUPONOK ITT